Waarom The Puzzle écht werkt


The Puzzle voor een goede en gezonde nachtrust. Dit orthopedisch hoofdkussen bevordert een goede en ergonomische lighouding. Met een ergonomisch kussen worden uw spieren tijdens het slapen ontlast en kunt u rugklachten, nekklachten en schouderklachten voorkomen en/of verhelpen.

De basis van ieder Puzzle kussen product is natuurlatex. Het rubbersap van de Hevea brasiliensis rubberboom, welke via een uniek procedé wordt verwerkt tot de mooiste natuurlatex. Zeer comfortabel, hoog elastisch, vochtregulerend, ergonomisch, duurzaam en antibacterieel. De basis voor een heerlijk en eerlijk comfort.

De tijk, of kussen hoes is afritsbaar en vervaardigd van het materiaal Tencel. Dit is sterk, maar zo zacht als linnen. Het is water absorberend, meer nog dan katoen. Het droogt daarentegen veel sneller. Het ventileert goed, dus houdt je in de winter warm en in de zomer koel. Tencel wordt chloorvrij geproduceerd, waardoor het volledig biologisch afbreekbaar is. Waar het ook terecht komt, de natuur kan het zelf weer afbreken. En natuurlijk goed wasbaar en krimpvrij.

Onverstoorde nachtrust. Als u eenmaal een nacht geslapen heeft op een natuurlatex Puzzle kussen, dan zult u nooit meer anders willen. Consumentenonderzoek toonde de grootste loyaliteit aan bij The Puzzle consumenten (aangegeven door herhalingsaankopen).